Menjador

ATENCIÓ!!! Enguany, la matrícula de l’escola d’estiu i la del menjador es fa de manera simultània. Això vol dir que primer de res s’ha de formalitzar la matrícula de l’escola d’estiu i, a continuació, ja es pot omplir la matrícula del menjador mitjançant un formulari específic que també hi haurà penjat a ENTREU.

 

MATRÍCULA

El període de matrícula en el menjador comença el 6 de maig a les 10 hores i durarà fins al 7 de juny.

Una vegada formalitzada la matrícula es farà el pagament en línia a través d’ENTREU.

 

SERVEI DE MENJADOR

La Nau Jove disposa de dos serveis de menjador. Al campus de Tarongers, es presta a la cafeteria Espai Obert i  la cafeteria del campus de Burjassot. Els de Burjassot dinaran quan arriben al campus (per als joves que utilitzen el microbús).

El dinar consisteix en un menú diari d’un primer i un segon plat, postres, pa i aigua (tres opcions per a triar). Hi ha la possibilitat d’utilitzar el servei de menjador quinze dies, el mes sencer o dies concrets.

Per al funcionament correcte del servei cal comunicar a l’equip d’animació a primera hora del matí que s’utilitzarà el menjador i fer-ne el pagament en el moment de dinar.

No hi haurà servei de menjador el dia 31 de juliol, en l’excursió de dia complet i en els dos primers dies de l’estada (el dia que tornen sí que n’hi haurà).

 

PREUS 2019

Preu mensual (19 dies): 98 € 

Preu per quinzenes: 

– Del 1 al 12 de juliol (nou dies): 46,5 €

– Del 15 al 30 de juliol (deu dies): 51,5 €

 

Tipus de menú

Si es necessita cap menú especial caldrà presentar un informe mèdic.

La Fundació General de la Universitat de València es reserva el dret de fer canvis per motius organitzatius.