Menjador

La nau_jove.17 compta amb dos serveis de menjador per a les famílies que ho sol·licitaren. El lloc del menjador és la cafeteria de la residència Damià Bonet  (gestionada per Campus Lounge ) i la cafeteria del campus de Burjassot (gestionada per Grupo Valero Sanz). Els de Burjassot dinaran en quan arriben al campus (per als joves que utilitzen el microbus)

El dinar consisteix en un menú diari que constarà de primer i segon plat, postres, pa i aigua (tres opcions a elegir).

També hi ha la possibilitat d’utilitzar el servei de menjador en dies concrets. El preu diari per dies solts és de 5’10€. Per al correcte funcionament del servei caldrà comunicar-ho a l’equip d’animació a primera hora del matí i realitzar el pagament en el moment del dinar.

No hi haurà servei de menjador els dies de: el dia 31 de juliol, els dies d’excursió de dia complet i els dos primers dies de l’estada en Aras de los Olmos (el dia que tornen, ho fan a les 13h i si n’hi haurà servei).

 

Servei de menjador mensual o quinzenal.

Preu mensual (17 dies):  87,55€

Preu per quincenes:
– del 3 al 14 de juliol (10 dies): 51’50€
– del 17 al 31 de juliol (7 dies):  36,05€ 
Una vegada matriculat el jove, es podrà realitzar el pagament on-line d’aquest servei, del 25 de maig al 2 de juny, a través d’ENTREU
No hi haurà servei de menjador els dies de: cloenda, excursió de dia complet, i els dos dies d’acampada.
Existeix també la possibilitat d’acudir al servei de menjador una quinzena.

Servei de menjador per dies.
També hi ha la possibilitat d’utilitzar el servei de menjador en dies concrets.
Per al correcte funcionament del servei caldrà comunicar-ho a l’equip d’animació fins les 8h del mateix dia i realitzar el pagament en el moment del dinar.

Tipus de menú.
En cas que el/la  jove precise de menú especial, aquesta informació deurà indicar-se a la fitxa sanitària acompanyada d’un informe mèdic.
En tots els casos el dinar consistiteix en un menú diari que constarà de primer i segon plat , postre, pa, i beguda.