Fil conductor 2018

Com en edicions anteriors, la Nau de les Xiquetes i els Xiquets s’inspira en un fil conductor que motiva tots els continguts educatius. Així, el mes de juliol farem un viatge a “País Joc: tradicions i jocs de la nostra terra”. Durant aquesta aventura coneixerem les tradicions i els costums de la nostra cultura.

El joc és una font d’aprenentatges que afavoreix el desenvolupament de l’ésser humà. A més, els jocs tradicionals són uns elements fonamentals de la nostra cultura. Aquests s’han conservat al llarg del temps perquè s’han transmès de generació en generació.

Aquest estiu aprendrem jocs populars, refranys i cançons que ens han arribat per la tradició oral. També coneixerem els oficis tradicionals i ens convertirem en artesanes i artesans capaços de fer creacions meravelloses amb materials típics de la nostra terra, com feien els nostres avantpassats.

Així mateix, en aquesta edició farem un recorregut per diferents cultures. Descobrirem, mitjançant els seus jocs tradicionals, com altres cultures han influït en la nostra, i la riquesa que ens aporta la diversitat.  
Us hi esperem!!!